Pages

Cari apa der ?

Monday, 30 January 2012

Simple as abc


Asssalamualaikum,

            Aku nak tanya ni, korang punya bilik jenis macam mana ? Ringkas, padat atau serabut ? aku dah tanya ni, sila jawab di ruang komen bawah. *macam memaksa pula kan




Simple kan ? ada katil, rak buku *psst, imma books worm dan meja belajar. Enough for me. Ringkas dan tak perlu banyak barang. Takde lah serabut kepala.

            Simple is easy, right ? senang nak menyapu. *itu yang aku utamakan Bilik padat pula, tak rasa sesak ke ? macam kat bawah ni, with all those decoration.




*for me this is crowded. Sebab macam-macam ada kat lantai tu. Dengan hiasan kat dinding yang terlebih kreatif. Rimas weh rimas !

Ataupun anda suka bilik macam ni ? memang kegilaan korang kan



            Tapi apa yang penting kekemasan bilik seseorang itu bergantung pada tuan punya badan lah kan. Kalau rajin, memang bersih berkilat lah bilik anda. Kalau separuh rajin, separuh kilat lar :)

Bilik yang simple ni lebih senang dijaga tau. Lagipun, kesukaan masing-masing berbeza.you are big enough and you know how to deal with it. Kalau tak nanti, bila kawan-kawan anda masuk bilik dan reaksi pertama mereka “Wau ! *itu pun cukup mengambarkan sesuatu

p/s : kekemasan bilik mencerminkan personaliti anda



    


Comments
5 Comments

5 pembaca TERHEBAT !:

  1. shy suka bilik yg simple..same la kiter...hehehe

    ReplyDelete
  2. @sHy : btol .simple is easy right .tak pening memikirknnya ^^

    ReplyDelete
  3. biliku syurgaku..kalau dah macam syurga mesti ar rasa lega hati sentiasa...mcmana korang yang mencorakkanya nak jadi aper..hehe

    ReplyDelete
  4. @wazir maskterz : yup .nak smple kne lar renovte sndri kan ? :D

    ReplyDelete
  5. Macam gambar bilik saya je yang last tuh :)

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah