Pages

Cari apa der ?

Wednesday, 29 February 2012

anak sulung aku !

Assalamualaikum,

Selamat malam diucapkan buat para blogwalking yang singgah di blog saya yang tak seberapa ni >_< ( ada juga orang singgah ye ? untung kau gadismatasepet.blogspot ! )

Sekarang menunjukkan pukul 11:15, masa untuk update post di blog la. Wee ~ nasib baik hari ni tak TERtidur ! fuhh ! memang patut lar aku tak TERtidur, kalau tak melepas lar nak tengok rancangan favourite ku itu ! apa lagi kalau bukan rancanagn realiti terbaru musim pertama ON AIR ( haa, kau. Tiba-2 je ada masalah Caps Lock xD )

Tapi hari ni nena nak kongsi dengan korang pasal haiwan peliharaan nena. Ngee ~ excited nak cerita ni. Sebab ? mungkin first time post video my cat yang tengah sarat mengandung tu >_< korang layan jela video ni yer ^^


video




#tengok lar perut dia yang makin membesar tu. Tunggu masa je nanti :D yaiyy ! aku jadi mak cik lar lepas ni !


p/s : haiwan peliharaan ubat segala penyakit hati ^^


Comments
4 Comments

4 pembaca TERHEBAT !:

  1. hahaha =p
    congrats la bakal jadik aunty .. hik3. nnt da lahir, wat lah entry sal anak2 kucen tu kay =)

    ReplyDelete
  2. @natasya : tenkiu ! oke-2 ^^ nnti nena buat entry pasal ank mak tompok pula :) terima kasih krana baca ^^

    ReplyDelete
  3. @nelly : inshallah comel .sebb bapak kucig dye wrna oren .kucing nena jgak bapak dye tu >_<

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah