Pages

Cari apa der ?

Tuesday, 7 February 2012

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II


hafiz

*klik kat name hafiz tu yer ^^

assalamualaikum,

            ahaa ~ siapakah jejaka di atas ini ? mesti korang nak tahu kan ? hahh !! korang dah tau ! O,O  amboi expert nya ^^ nampaknya nena ketinggalan lar ni. Biasalah, nena kan newbie lagi dalam dunia blogging nih *sobsobb ~ ( kononnya sedih >_< ) bagi yang tak tahu tu, jejaka ini ialah Hafiz Zainal. Bukan Hafiz awan nano tu yer XD

            tengah syok blogwalking, terperasan lak contest ni kat blog someone ( maaf lar, tak ingat pulak siapa punya blog. Dah excited sangat nak join sampai lupa mau curi itu link ) apa lagi, dengan kepantasan jari sebanyak 100km sejam terus klik pada banner tu. Hasilnya . . .walaa ~ di atas tu lar orangnya ^^

             
*ini gambar pilihan nena ^^

i- Ceritakan kenapa anda rasa gambar senyuman anda ini adalah senyuman mahal ?
nena : tengok sikit gambar atas tu. Mahal ker ? ==” oke, mahal sebab di setiap gambar ada lagunya :D dan saya ada tahi lalat di bawah bibir kiri ^^ ( nak jugak beritahu ==” )

ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?
nena : minat sebab saya rasa tak pernah lagi join contest macam ni. Nak jugak cuba nasib. Ada rezeki, adalah ^^

iii- Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?
nena : braces ? for the first time in my mind is “Err. What is that ? there so many colour and expensive ! :D but truly is, it good for the teeth :)

saya tag pada kakak tiehalala dan anyss

p/s : dan untuk maklumat lanjut boleh lar ke banner atas tu yer :) semoga anda semua berjaya dan selamat mencuba. Inshaalah ada rezeki, anda menang ^^


Comments
2 Comments

2 pembaca TERHEBAT !:

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah