Pages

Cari apa der ?

Sunday, 5 February 2012

Trauma/geli/seriau


Assalamualaikum,

AKU TAK SUKA !! GELI ! SERIAU ! TRAUMA !

“What is wrong with her ? ada masalah caps lock ker ?”

Korang memang hebat kalau tak geli kan. Aku yang tengok kat skrin komputer pun dah macam tengok cerita thriller gila !

Seriously, aku memang geli/trauma/seriau tengok benda tu. Another thing is, yang ni aku tak berkenan sebab suka terbang melulu. Entah mana dia nak hinggap, tu yang aku was-was.




          



Inilah dua makhluk yang menjadi kegelian aku sepanjang hidup. Memang hidup aku diselubungi dengan makhluk Allah ni kan. Walau macam mana pun, terima hakikat bahawa terdapat pelbagai hidupan yang wujud di sekeliling kita.

p/s: hang geli apa ?

Comments
2 Comments

2 pembaca TERHEBAT !:

  1. Even superheroes have their own unexpected weaknesses. Anyways, thanks for dropping by my blog. :-)

    ReplyDelete
  2. haha.say no to lipassssss! eiii geliiii. cacing ok lagi tp klu lipas memang boleh dgr sy jerit tiga oktaf. haha adoi :')

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah