Pages

Cari apa der ?

Monday, 5 March 2012

Ben Ashaari serang aku !

Assalamualaikum,

            Baru je lepas tonton drama Merlin kat channel DIVA ( 702 ). Kalau tengok kat channel Diva ni laju sikit daripada tv3. Kiranya Diva siarkan dulu lar ^^ tapi kan, tadi macam last punya tau sebab selalunya ada sambungan lepas episode by episode habis. Tapi tadi pada penghujung cerita ia tulis

WILL RETURN . . .
      Dan aku rasa macam nak menjerit je ! tapi aku fikir sekarang ni dah malam. Nanti tak pasal-2 kena hantar tanjung rambutan pula T.T kalau dah will return tu bila agaknya sambungan Merlin ni ? ada sesiapa boleh bagi jawapan ? please :’(

            Yang tu bab ulasan drama Merlin, sekarang ni lagi HOT kot ? ==” oke, sebenarnya agenda ni pun mesti korang tau kan ? tengok tajuk pun mesti tau punya ^^ ( senyum sampai ke telinga ) ceritanya mula begini tau. Pada awalnya nena memang tak tahu apa-2 sehinggalah seorang blogger ni beritahu pada GOSSIP BOX tu. Dah lar masa tu tengah makan aiskrim pop yang Anis beli kat jiran sebelah. Perisa asam masin. Yummy ! >_< oke, berbalik kepada cerita tadi !

            Balik je dari kelas menjahit terus buka blog, nak tengok lar siapa yang datang blogwalking kan ? nanti boleh I fly ke blog diorang balik. Setiap kali bukak blog mesti tengok GOSSIP BOX dulu. Bila dah buka, nena baca lar satu persatu, kemudian pergi lar terjah blog diorang yang cun-melecun habis tu. Akhir sekali mahu terjah orang yang last. Nak tahu dia kata apa ? ni dia . . .


            Nampak tak nama siapa tu ? haa, betul tu , BEN ASHAARI ! O,O ( masih lagi senyum sampai telinga ) nak bukti lagi ? :D oke !


            Haa, tu dia ! masih lagi terkejut dan gembira. TERIMA KASIH Uncle Ben ! ^^ mula-2 dulu Cik Lyssa follow Nena, now Uncle Ben pula :O

p/s : bab merlin tu aku akan cerita di post lain. Yang pasal entry untuk kali ni bukan untuk megah-2, tapi rasa bangga sekejap bila blogger terhebat follow kita ^^ suka lah ! ( kalau lah Aeril Zafrel ada blog, muka Nena dulu bertempek kat follower dia >_< ) tak sangka pula cubaan aku letak link dalam entry uncle Ben menjadi perhatian ! terima kasih sekali lagi ! 


0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah