Pages

Cari apa der ?

Wednesday, 21 March 2012

touching screen !

Assalamualaikum,
           
Kasih.. Ku dicinta
Hatiku bergema hiasi cahaya
Bersemilah rasa..

            Apa kat atas tu ? =.=”  ohh, itu lirik lagu. Cuba teka ? oke, tak dapat ? lagu assalamualaikum cinta ( OST 7 petala cinta ) kenapa Nena pilih bait lirik ni ? sebab . . .cuba korang dalami maksud di sebalik lirik ni :)

            Tak dapat ? urmm, cari sampai dapat. Kalau tak dapat maknanya anda bukan seorang yang ROMANTIK ! ngahaa ~ :D oke lah, nak tahu juga ? bagi Nena ialah . . . SECRET ! ^^ v bawah ni ada video untuk korang. Teringin nak tengok cerita ni. Tapi sekarang belum sampai hajat lagi sebab tak berpeluang ouhh ~ bila tengok TRAILER pun dah macam best. Kawan cakap pun best. Dia kata “ Makna cinta dalam filem tu membuatkan dia tersentuh ” :) how sweet is that ?



p/s : terus menunggu kemunculan filem islamik sebegini lagi :) 

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah