Pages

Cari apa der ?

Saturday, 21 April 2012

bibir ANGELINA JOLIE ! HOT !


Assalamualaikum,

            Nyum-2 ! petang-2 makan roti coklat pun sedap juga kan ? cicah pulak dengan Teh O’ memang sedap ! tapi lagi sedap kalau dapat pisang goreng ! *sesiapa boleh tolong belikan ?  ;)
            Lama sudah tak jenguk blog yang semakin banyak HABUK ni ! :) maaf, bukan sengaja tau. Cuma tersengaja je >.< sekarang ni memang musim sibuk dan penat. Bila balik kelas je memang malas nak ON laptop. Maklum lah dah kepenatan. Dah tak fikir apa-2 selain TIDUR ! #jangan tiru aksi kakak ni. Sangat membahayakan dan tidak baik untuk kesihatan. Tidur selepas ASAR, sangat tidak digalakkan ! muktamad ! tiada BANTAHAN xD



            Hari ni Nena di sini ingin memberi anda petua yang tersangat lah diidamkan oleh seluruh WANITA di dunia ! :D siapa nak bibir merah bak delima ? jom ikut tips di bawah :) RINGKAS je .

            PERTAMA SEKALI : sapukan sedikit perahan limau dan madu di bibir setiap malam sebelum tidur. Haa, senang kan ? :) senang lah bagi mereka yang ada madu di rumah. Lain lah yang tiada MADU di rumah kan ? tapi, tak mungkin tiada madu di rumah. Bahan WAJIB tu ! kalau belum ada, cepat-2 lah beli yer :)

            Tapi lepas dah sapu tu jangan pula pergi jilat madu kat bibir sampai habis. Memang tak menjadi lah petua ni. Kalau nak lagi menjadi, lakukan tiap-2 malam dan lebih baik jika diamalkan. Lihat kesannya di pagi hari :) SELAMAT MENCUBA !

p/s : saya dah cuba ! lihat lah hasilnya di DP facebook saya ^^ v

Comments
4 Comments

4 pembaca TERHEBAT !:

  1. Izin baca yaaa... Dan ana ucapkan... Selamat kembali lagi ke rumah dunia Mayanyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat membaca dan terima kasih :)

      Delete
  2. okay nak cube la tips tu hehehe :D

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah