Pages

Cari apa der ?

Monday, 30 April 2012

FAKER ANNOYING .


Assalamualaikum,

            “Kenapa kau suka sangat FAKE orang lain punya hahh !”
            “Muka kau tak cukup sifat ehh, sampai nak FAKE orang lain punya !”
            “Disebabkan aku HENSEM, kau sukasuki FAKE facebook aku !”


Amboi, marah nampak ? sekarang ni kalau korang perasan, gejala FAKERS ni semakin menjadi-jadi. Tak percaya ? bukti dah banyak lah sekarang ni. Sedangkan artis pun ramai yang kena :D tak terkecuali bagi yang FAMOUS AMOUS di sekolah, universiti, kalangan blogger dan media lain lagi. Ramai yang dah kena ‘buatan’ sekarang ni ^^ gejala ni baik atau tidak sebenarnya ?

            Kalau diikutkan perasaan, gejala ini sangat TIDAK SIHAT ! sebab anda menggunakan gambar orang yang FAMOUS AMOUS itu untuk kepentingan sendiri. Contohnya, untuk dapatkan perhatian umum supaya anda terasa FAMOUS AMOUS ! bagi Nena lah kan, sebenarnya budak macam ni KURANG KASIH SAYANG. Tu pasal sampai nak FAKE-FAKE gambar, profile dan medium lain.

            Kemudian, bagi mereka yang FAMOUS AMOUS tu tak payah lah dok PROMOTE picture hang yang VAVAVOOM ! meletop kau Gayah ! :D haha ! kau tayang kat umum, bila orang FAKE kan, tau pula MARAH ! kau tak perasan ke gambar-gambar yang banyak kau upload ke web tu nanti bila kau dah MATI siapa nak tolong PADAMKAN ? itupun kalau dapat padam semua ? belum masuk bab AURAT lagi :) jadi, fikir-fikirkan lah -.-v

p/s : ibarat meludah ke langit ;) ( sendiri nasihatlah )
Comments
2 Comments

2 pembaca TERHEBAT !:

  1. waa cte pasal fake ehuhu
    t de budak y terasa coz dia slalu kne fake!!!hahah*sorry amar daniel.
    nice entry

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah