Pages

Cari apa der ?

Tuesday, 1 May 2012

video terbaik !


Assalamualaikum,

Hari ni Nena nak kongsi dengan korang pasal mamat yutube ni ^^korang agak-agak siapa ? cer teka cer teka ;) tak tahu eyh ? ==” oke takpe, Nena beritahu korang lar kan. Lagi pun bukannya ada sorang je mamat dalam yutube tu. Memacam mamat ada. :D

            Nena nak cakap mamat yutube tu ialah MAT LUTFI ^^ oke, pandangan nena dia ni super cute !! xD tapi bukan ni agenda pertama. Agenda pentingnya ialah bila Nena tengok semua yutube dia :D memang kelakar dan penuh dengan nasihat positif. Satu lagi, cara penyampaian yang agak ringkas tetapi maksud yang mendalam. Kalau tengok video dia ni, memang takkan berganjak dari tempat duduk sampaikan maggi yang korang masak tu dah OVERDOSE MASAK !

            Sebab ? sebab gaya penyampaian yang boleh diterima masyarakat. ( rasanya ==” ) lagipun tak berat dan senang difahami. Memang simple sangat ^^ gaya yang santai pasti memikat pelbagai golongan :) siapa yang nak tengok video yang ada nasihat tapi agak MELERET sikit ? mesti korang terus tukar ke channel lain kan ? :B  kat bawah ni video yang Nena rasa sangat MENJADI lawaknya ! :DD tapi bukan lawak yang dicari tapi MESEJ yang disampaikan ! ENJOY !


p/s : mesej yang disampaikan tu yang PENTING !




0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah