Pages

Cari apa der ?

Saturday, 2 June 2012

awek cun meletup ! rugi tak tengok


Assalamualaikum,

            Kita ada BIBIK. Bibik ni sangat CUN MELECUN. Boleh dibuat sebagai DUDA ! O,O nak tengok gambar dia ? hehee ~ tapi jangan terpikat sudah tau. Ni HAK kita ! :D

Amacam ? cun tak ? kikii ~ sejuk je hati tengok kan. Sopan lah sikit kan ?

            Aku sangat cemburu dengan KAU ! kenapa ? sebab kau asyik tunjuk awek cun. Sangat cemburu T.T tak boleh ke sekali tu tak payah POST fasal awek kau tu ? tapi, aku tetap nak tengok juga awek kau tu sebab . . . .



            Cun kan ? terpikat tak ? tapi Nena bukan terpikat dekat awek tu tau. Nena minat kat SHAWL yang dia pakai tu :3 sukanya tengok ! shawl ni panjang dan sedap dipakai. kain Chiffon lagi tu. Nena belum berkesempatan nak shopping online ni. Tunggu masa je nanti, Nena borong semua. Geram tengok dan CEMBURU !  bagi shopaholic tu, nak shop online ? klik je kat gambar tu :)

p/s : hanya mampu memandang :) 

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah