Pages

Cari apa der ?

Saturday, 2 June 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara


Assalamualaikum,

            Baru je post entry baru dekat group blogger, tiba-tiba ada rakan group ni ajak join GIVEAWAY ! jom join ramai-ramai :) rugi tak join. Hadiah menarik menanti anda. *macam dah biasa pulak dengar ayat ni kan ? :) hee ~

klik kat gambar kalau nak join

Saya tag : ezyra / damia / faty / armiza / hazirah
p/s : Peraturan dia senang je. Tak banyak songeh pun. kikii ~ selamat maju jaya dalam GIVEAWAY ni :)


Comments
7 Comments

7 pembaca TERHEBAT !:

  1. Replies
    1. thank you :)
      your blog also sweet lah ! >.<

      Delete
  2. Hi, good luck =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/go-expend-money.html

    ReplyDelete
  3. miss shippy dtg sini dri segmen yg sma..:)

    done followed!!!nice blog...sukeeee..jemput ke blog shippy :)

    http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...singgah dari GA yang sama..
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  5. Kunci keberhasilan adalah menanamkan kebiasaan sepanjang hidup Anda untuk melakukan hal - hal yang Anda takuti.
    tetap semangat tinggi untuk jalani hari ini ya gan ! ditunggu kunjungannya :D

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah