Pages

Cari apa der ?

Monday, 17 September 2012

i am young . . .



Assalamualaikum,

Apa khabar semua ? mudah-mudahan sihat saja lah yer :) dah lama tak update blog ni kan. Sudah hampir tiga bulan Nena tinggalkan blog ni begitu jer . Nena begitu sibuk bekerja. Jadi, tiada masa untuk update. Walaupun taip beberapa perkataan sahaja. So, blog Nena pun terbiar begitu jer. Kadang-kadang Nena cuma approve komen blog. Kemudian ada juga singgah di blog orang yang tinggalkan jejak.

Untuk post kali ni Nena nak cakap fasal kenangan dahulu. Mesti korang dah terimbas kenangan masa kecil kan ? serius ! Nena rindu dengan zaman kanak-kanak ribena dulu. Baru-baru ni Nena adalah kemaskan bilik, kemudian Nena nampak album. Apa lagi, dengan gelojoh Nena pun buka lah album tu. Excited kan ! terpampang lah gambar Nena masa tadika. Tapi satu je sebab ambil masa hari anugerah :) bila imbas balik, ada kenangan di sebalik gambar tu. Bawah ni lah gambar yang Nena maksudkan 


Apa yang korang rasa bila nampak gambar ni ? kalau Nena ,rasa bangga lah sebab JUMPA GAMBAR NI BALIK ! yeyy ! :D kenangan masa kecil mana boleh lupa kan ? kenangan itu yang membuat kita semakin mengenali dengan diri sendiri. Sebab ? anda ingat anda berasal dari mana, siapa teman-teman anda semasa kecil, permainan yang anda main dan macam-macam lagi.

p/s : ingat lagi bila ‘dating’ dengan admirer masa di TADIKA !

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah