Pages

Cari apa der ?

Friday, 28 September 2012

the way of release tension



Assalamualaikum,

Kawan Nena cakap yang Nena ni ‘Otak Kiri’. Sebab ? Nena suka melukis ! bila ada waktu kelapangan, sedih dan tertekan. Rasa macam fikiran ni kosong jer bila dah start melukis. Tapi cuma sebagai pelukis AMATUR sahaja. Tak hebat mana pun melukis ni :) setakat lukis copy-paste boleh lah. Kalau gambar kartun, Nena laju sikit melukis. Hehee ~ sebab kartun senang sikit berbanding gambar manusia sebenar. Tapi kekadang Nena tersasar juga. 

Setakat ni Nena baru melukis gambar kartun sahaja, gambar pemandangan belum lagi. Sebab belum berani mencuba dan tak jumpa pemandangan yang Nena mahukan. Insyallah, bila dah jumpa Nena akan lukis dan terus post dalam blog ni :)

Melukis satu terapi bagi anda yang berminat. Selain daripada bermain alat muzik, menyanyi dan riadah, terapi paling senang tanpa perlu berpanas di luar serta menghabiskan wang ialah MELUKIS ! 

SELAMAT MENCUBA !

p/s : drawing is FUN ! :D
Comments
2 Comments

2 pembaca TERHEBAT !:

  1. mesti cantikkkk je sume lukisan you... bakat yg unik :)

    ReplyDelete
  2. akak pun minat art. tp bab2 lukis potret ni, akak xbape terer.

    Teruskan minat ....

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah