Pages

Cari apa der ?

Thursday, 8 November 2012

NuffnagX COOL !


Assalamualaikum,

            What doesn’t makes me stronger, lalalaa ~ oyeaa. Layan lagu tu sampai habis yer. Memang sesuai sangat kalau dengar masa berjoging, rasa nak lari jer sekarang. Mari belajar bahasa Cina. Ni hao. Wan an. Zhu ni jintian yukuai

            Haa, apa yang Nena cakap tu ? senang saja meyh. Pergi cari kat google translate tu. Muehee ~ ataupun, “Hello. Selamat malam dan Have a nice day” itu lah maksud Chinese tadi. Masih dalam proses pembelajaran lagi ni. Lidah pun tergeliat nak speak Chinese. Usaha tangga kejayaan !

            Siapa yang sudah mula menggunakan NuffnangX ? mesti para blogger sudah mula menggunakan. Betul tak ? *calit sikit  NuffnangX dikendali oleh Timothy Tiah. Mula dilancarkan pada 18 September. Boleh dimuat turun secara percuma bagi peranti yang menggunakan sistem OS dan Android. Lagi senang bila ada NuffnangX ni. Tak payah lah nak browser.

            Nena pun dah mula berjinak dengan NuffnangX ni. Senang bila nak baca blog. On the go saja. Jadi bagi sesiapa belum bermula lagi, cepat lah install di playstore anda. Lepas tu boleh lah follow blog Nena.

p/s : Hanis Zalikha pun ada. Apa lagi, mulakan operasi sekarang

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah