Pages

Cari apa der ?

Friday, 28 December 2012

HiGOAT . . .


Assalamualaikum,

                Ola oli ku beri nama,
saudara saudari cikebum cikebum,
                Malam malam minggu,
 siang siang hari, disko disko
                Putih putih melati ali baba,
 merah merah jelita, miaw miaw
siapa yang baik hati, Cinderella
nanti disayang emak . . .

Teringat masa kecil main tepuk tepuk lagu ni. Legend kot. Sekarang entah ada ke tak. Agaknya kanak-kanak sekarang dengan PSPY, iPADY, iPHONET, iTUNESA dan segala ( I ) lah.
KLIK PADA GAMBAR

                Nena nak berkongsi dengan korang produk susu kambing ni. Paling penting sekali HALAL. Antara kelebihannya :

ü  Baik untuk mereka yang alah pada susu lembu
ü  Kaya dengan protein, enzim-enzim dan vitamin A
ü  Membantu mencegah kanser, merawat gastric, ulser perut, penyakit kuning, asma (lelah), sudah tidur, penyakit kulit, hepatitis A, migraine dan masalah buah pinggang
ü  Menguatkan paru-paru dan sistem imun dan mengandungi nutrient yang mengurangkan risiko penyakit arthritis (inflamasi sendi)
ü  Mengawal atur tahap gula dalam darah, meningkatkan daya kepekaan dan tumpuan

               Inilah kelebihan susu kambing HiGOAT. Serius, sangat berkesan bagi mereka yang mengalami penyakit kulit. Cuma sapukan bancuhan susu kambing itu pada kulit anda. Inshallah anda akan nampak perubahannya. Molekul susu kambing lebih kecil dan mudah dihadam berbanding susu lembu. Produk HR bukn setakat menjual susu kambing tapi PENJAGAAN BADAN, KULIT, INTENSIF, KOSMETIK, RAMBUT DAN MAKANAN TAMBAHAN

p/s : amalkan setiap malam gerenti terlajak tidur. hehee

Sunday, 23 December 2012

Maria Elena


Assalamualaikum,

            Sudah beberapa minggu berlalu, blogku pun jadilah begini. With no update. Kesepian melanda. Humm. By the way, I’m very busy with something coming up. Jadi, jaranglah aku update.

            Life of study kan memang cengini. Bila masa nak update blog ? kalau on lappy pun sekadar buka facebook, twitter or insta kan. admit jela yang korang pernah lakukan ini. It’s ok actually. As long as you not let your blog just like trash. Then one more thing, kalau dah stay hostel ni memang dunia luar kurang sikit lah. Busy study jer. Sebelum terlupa nak ucap CONGRATULATION to Maria Elena dan AsFirdaus. Telah selamat diijabkabulkan.

            Nak tengok gambar bolehlah ke sini. Tak pun tengok update di blog Maria Elena.

            That’s all I want to say. Blur lah taktau nak update apa == SELAMAT MALAM ! ^^ v

p/s : Cuma berkongsi berita gembira sahaja
hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah