Pages

Cari apa der ?

Sunday, 23 December 2012

Maria Elena


Assalamualaikum,

            Sudah beberapa minggu berlalu, blogku pun jadilah begini. With no update. Kesepian melanda. Humm. By the way, I’m very busy with something coming up. Jadi, jaranglah aku update.

            Life of study kan memang cengini. Bila masa nak update blog ? kalau on lappy pun sekadar buka facebook, twitter or insta kan. admit jela yang korang pernah lakukan ini. It’s ok actually. As long as you not let your blog just like trash. Then one more thing, kalau dah stay hostel ni memang dunia luar kurang sikit lah. Busy study jer. Sebelum terlupa nak ucap CONGRATULATION to Maria Elena dan AsFirdaus. Telah selamat diijabkabulkan.

            Nak tengok gambar bolehlah ke sini. Tak pun tengok update di blog Maria Elena.

            That’s all I want to say. Blur lah taktau nak update apa == SELAMAT MALAM ! ^^ v

p/s : Cuma berkongsi berita gembira sahaja

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah