Pages

Cari apa der ?

Friday, 15 February 2013

Cik Shout Aloud Award graduated !


Assalamualaikum,

            Mat Luthfi dah graduated, ceq bila lagi ? err, lambat lagi. Tibanya waktu itu nanti, akanku post dalam blogku ini. Sajikan mata anda dengan siaran dari Mat Luthfi. walaupun agak terlambat untuk dikongsikan. hee ~ enjoyed the show.




p/s : assignment ohh assignment ~

Wednesday, 13 February 2013

cubaan AP CS3


Assalamualaikum,

            Ehem, saja testing post header yang Nena do by myself. Idea tak datang sangat pulak masa buat ini. Masih blur lagi dengan function Adobe Photoshop CS3. Belum di tahap pro. Terkial-kial nak klik function yang ada dalam photoshop ni. Hee ~



Okay ker ? -.-'

Saturday, 9 February 2013

'pakwe' saya selamanya !


Assalamualaikum,

                            Dah dengar lagu tu ? favourite saya meyh. Lirik ringkas jer.

            Semenjak dah sibuk belajar ni, tiada masa nak update blog. Kalau ada pun, baru jer bukak lappy then dapat mesej . . .

*Salam, buat group discussion petang ni kat wakaf eh*

            Aduduu ~ memang susah nak tengok orang leka sikit ler. Assignment tak payah cakap ler, berlambak kot. Duit pun mengalir bagai air. Wuuu ~ sakit hati kita.

nampak jer sikit kan, padahal belum selak muka surat lain tu.  Lagi-lagi tarikh SUBMIT ! 

            Walau sesibuk mana pun Nena cuba curi masa update blog, even pendek je ceritanya. Ehh. Bukannya takde cerita meyh, ada sampaikan bertepu jer dok stay dalam otak ni. Tak sempat nak dikeluarkan.

p/s : masa untuk diri sendiri pun tak terurus lagi ni. Haihh ~
hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah