Pages

Cari apa der ?

Saturday, 9 February 2013

'pakwe' saya selamanya !


Assalamualaikum,

                            Dah dengar lagu tu ? favourite saya meyh. Lirik ringkas jer.

            Semenjak dah sibuk belajar ni, tiada masa nak update blog. Kalau ada pun, baru jer bukak lappy then dapat mesej . . .

*Salam, buat group discussion petang ni kat wakaf eh*

            Aduduu ~ memang susah nak tengok orang leka sikit ler. Assignment tak payah cakap ler, berlambak kot. Duit pun mengalir bagai air. Wuuu ~ sakit hati kita.

nampak jer sikit kan, padahal belum selak muka surat lain tu.  Lagi-lagi tarikh SUBMIT ! 

            Walau sesibuk mana pun Nena cuba curi masa update blog, even pendek je ceritanya. Ehh. Bukannya takde cerita meyh, ada sampaikan bertepu jer dok stay dalam otak ni. Tak sempat nak dikeluarkan.

p/s : masa untuk diri sendiri pun tak terurus lagi ni. Haihh ~

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah