Pages

Cari apa der ?

Tuesday, 23 July 2013

aura come to mama


Assalamualaikum,

Fuyoo fuyoo fuyoooo. Setelah sekian lama tak post cerita baru semenjak study ni. Life student yang sangat lah hectic *busy ler sangat kan. Katanya. Tapi aku nak kongsi cerita sikit je ni. Pasai Aura White. Hangpa semua tau apa itu Aura White ? Aura White ialah sejenis aura dalam badan yang akan mengeluarkan aura putih dalam badan. Macam mana ? gini caranya. Pi lumur kapur sirih satu badan dan tunggu apa bakal jadi. Mueheee

            Aura White ialah produk kecantikan uolls. Sekarang kan dah kecoh pasai produk ni. Lagi-lagi menjelang nak raya ni. Huihh, masing-masing dok bersaing jual produk depa. Ceq pun dah berjinak jinak dengan Aura White ni. Nak juga tengok kesannya nanti kan. Daripada aku jarang masuk toilet, sekarang rasa tak senang duduk kalau tak masuk toilet. Kalau consume Aura White ni kena lah banyak minum air suam at least 3-5 liter sehari. Kalau nak kesan lebih cepat lah kan. Perlu elakkan juga minuman bikarbonat, kopi, teh sebabnya kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

            Benda yang baik kita berkongsi lah dengan masyarakat kan. Takkan nak makan sorang. Tak sabar nak tengok perubahan di hari lebaran nanti. Ehemm. Nanti aku akan post testimony dalam sebulan atau dua bulan gitu. Awal-awal ni tak nampak sangat perubahan.

 

p/s : student life yang hectic mana sempat nak jaga kesihatan, ehemm.

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah