Pages

Cari apa der ?

Thursday, 25 July 2013

hari raya bakal tiba, baju raya pun sama


Assalamualaikum,

Lama tak post, banyak pula cerita nak dikongsi. Tepu otak weh bila semua cerita tersimpan dalam otak je. Tak dikeluarkan. Nasib tak berkarat sangat. Masih boleh diguna pakai. Inshallah. Kalau nak post life student macam bosan je kan. So I post random things. Depends lah what’s happening to my life.

Ehem. Ni aku nak berkongsi cerita. Antaranya ialah we sold cloth. Macam macam jenis ada. Jubah, fishtail tribal, baju kurung, tudung, jacket, korea shirt. Kalau nak tengok macam mana ghupe baju tu. Boleh lah cekidout INSTAGRAM dan FACEBOOK. Serius korang boleh rambang mata. Lagi-lagi baju korea yang harganya boleh dimiliki. Harga murah, kualiti pun bagus.

 

p/s: mencari rezeki dimana-mana sahaja. Kenalah berusaha
Comments
1 Comments

1 pembaca TERHEBAT !:

  1. banyaknye jual baju...semoga tambah income ye..hehe

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah