Pages

Cari apa der ?

Sunday, 21 July 2013

think twice


Assalamualaikum,

It’s been a long time I think about this. Finally I got to change to a new URL. bukannya apa. Aku nak permanent punya URL. Nak pakai lama blog ni. Takkan permanent until im old with gadismatasepet.blogspot.com ? err sounds like awkward to me. Do you ? ehem. Masa aku buat URL ni pun tak fikir panjang. Pasai nak cepat buat blog. Bila dah guna URL sementara ni, kedengaran seperti ok. Ehem ok kot. Bila dah tau diri ni bakal melangkah ke fasa dewasa, rasa nak permanent punya URL. URL yang sekarang ni untuk sementara je.

            Tapi bila difikirkan balik, menyesal pula tak fikir sehabis masak masa awal-awal buat blog ni. Yela, nak tukar URL means nanti kena cari follower baru. Rugi pula rasanya. Hmm. Takpe lah, satu pengajaran buat aku. Jangan buat tanpa memikirkan kesan panjang. Hehee. Now here’s new URL. Bismillahirahmannirahim J

 

p/s: do think twice before doing something
Comments
2 Comments

2 pembaca TERHEBAT !:

  1. huhu xde maslah la benda tu semua, kan dia auto link?

    btw kenapa tak tukar ke domains sendiri ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dah buka yag link lama. takde auto link pun -.-' domain byar tiap bulan kan ? entah lah .not ready kot .hmm

      Delete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah