Pages

Cari apa der ?

Friday, 30 August 2013

Review: Adnan Sempit 3


Assalamualaikum,

Wahai bidadari dan bidadara sekalian, *ada pula bidadara moga-moga kalian sihat waalfiat pada bulan Syawal ni. Harap masih boleh berjalan lah yer. Mana tau kot perut masih penuh dengan open house sahabat handai ke kan.

          Tak dapat nak taip panjang-panjang, aku cuma nak bagi review pasal filem ADNAN SEMPIT 3. Mata mengantuk weh dah balik tengok movie ni. Jadi korang layan lah trailer dan sinopsis filem ni.

Mengisahkan tentang Adnan dan Nadia serta Bobby dan Wawa yang sudah pun melangsungkan perkahwinan. Adnan juga sudah mula pandai berjinak-jinak dengan bisnes. Apa yang lebih menarik, Nadia dan Wawa didapati mengandung dan pelbagai konflik yang muncul dalam melayari alam rumah tangga mereka. '


p/s : aku bagi 6/10. Sebab ? hangpa pi tonton sendiri, baru tau kenapa.

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah