Pages

Cari apa der ?

Saturday, 26 October 2013

Penyeri mood


Assalamualaikum,

Adakah anda peminat sushi ? peminat sashimi ? peminat rice ball ? Malangnya sini bukan tempat yang anda cari. Maafkan saya kerana membuatkan anda terliur  *kot ada yang meleleh. Sila telan sekarang air liur tu. Jangan dibiarkan bertakung



          I just wanna share about berlari lelaki. Kalau ada yang terlepas episod sebelum ni, boleh jengguk Running Man. Pergi tengok dari episod awal pun boleh. Tiada masalah. Tiada siapa nak halang. Kalau depa halang, ajak join sekali. Running man ni bagi aku ubat mood je. Lain orang lain lah der. Kekadang aku ni bukan tetap mana pun. Suka berubah. Rasa nak tengok, aku layan je.

p/s: I suggest chuolls download yer. Lagi feeling tengok

Friday, 25 October 2013

Final exam


Assalamualaikum,

Jarang update post terbaru doesn’t mean im not active in bloging. Ini semua sebab final exam menjelma *terkejut titew. Suka sangat bagi alasan cliché gini kan. Nak kata takde idea untuk post terbaru, tak juga. Biasa lah life student. Macam lah hangpa tak faham.

            Kekadang niat nak taip entry tu ada tapi . . . *takkan hilang ‘TAPI’ dalam ayat
  1. 1      Otak fikir nak siapkan assignment. Lepas tu boleh taip entry dan save. Lepas dah siapkan assignment, aku terus off kan lappy. Beberapa minit lepas tu baru teringat
  2. 2     Jarang guna broadband. Kemalasan nak buka laptop pun makin menebal lah
  3. 3     Tujuan buka laptop, nak siapkan assignment. Lepas tu tidur

Haa boleh guna tak alasan tu. Most of it begitulah ceritanya. Jadi mai kita sajikan mata dengan hasil lukisan ni





p/s: Doakan kejayaan saya. Inshallah
hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah