Pages

Cari apa der ?

Friday, 25 October 2013

Final exam


Assalamualaikum,

Jarang update post terbaru doesn’t mean im not active in bloging. Ini semua sebab final exam menjelma *terkejut titew. Suka sangat bagi alasan clichĂ© gini kan. Nak kata takde idea untuk post terbaru, tak juga. Biasa lah life student. Macam lah hangpa tak faham.

            Kekadang niat nak taip entry tu ada tapi . . . *takkan hilang ‘TAPI’ dalam ayat
  1. 1      Otak fikir nak siapkan assignment. Lepas tu boleh taip entry dan save. Lepas dah siapkan assignment, aku terus off kan lappy. Beberapa minit lepas tu baru teringat
  2. 2     Jarang guna broadband. Kemalasan nak buka laptop pun makin menebal lah
  3. 3     Tujuan buka laptop, nak siapkan assignment. Lepas tu tidur

Haa boleh guna tak alasan tu. Most of it begitulah ceritanya. Jadi mai kita sajikan mata dengan hasil lukisan ni





p/s: Doakan kejayaan saya. Inshallah

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah