Pages

Cari apa der ?

Monday, 11 November 2013

Siapa tak kenal Simon's cat ?


Assalamualaikum,

Semester ni cuti tak lama pun, 3 minggu je. Sekarang ni makin cepat pula kena daftar masuk. Cuti lama-lama pun buat apa kan, tepu otak weh.

            Kali ni aku nak berkongsi dengan korang video ni. Sebelum ni pun aku ada promote juga, mana tau kot korang dah lupa. Ni aku promote balik lah, syok lah. Aku suka video ni sebab kucing dan diolah macam berlaku pada hari-hari kita.

Kali ni punya video post pasal lelabah. *sempena halloween Im not the one that loved spidey. REALLY DON’T.  Tak nak taip banyak, aku bagi korang layan jela.


p/s: aku macam Simon ni. Tuan kucing tu, tapi aku tak dapat bayangkan kalau spidey naik atas kepala. meroyan mungkin ?

Saturday, 9 November 2013

Seramshit !


Assalamualaikum,

Sebelum nak baca ni sediakan popcorn dan air suam. Air manis tak digalakkan, gula makin mahal. EHH !

            Anda peminat cerita seram ? ini bukan movie, bukan telemovie, bukan drama, dan bukan trailer. Lebih kepada pembacaan je. Mai lepak kat seramshit

            Haa, lagi satu ceq nak habaq mai. Kalau anda berminat nak jadi curator seramshit di twitter boleh baca guideline depa *aku salah seorang ex-curator seramshit

p/s: bila baca tu kena ada feel. Before baca alkisah, pi google segala rupa momok. Baru ada feel

Friday, 8 November 2013

Fresh from brain, flow through fingers


Assalamualaikum,

Whatsapp guys ? Doing fine ? *no, I don’t need your whatsapp number.

Kawan memang mudah dicari,
Lawan lagi mudah dicari,
Di dunia ni tiada apa yang susah, melainkan mereka menyulitkan lagi keadaan,
Cuma fikir jauh mana yang boleh dipakai, diguna,
Dan juga dibuang.

Pandai-pandai hangpa lah nak tapis semua tu,
Tak perlu diajar bila zaman IT makin maju dan meluas,
Tapis antara betul dan salah,
Jangan campur adukkan,

Kalau nak campur coklat, aiskrim dan marshmallow takpe. Perut kenyang, hati manyak girang

p/s: cuti semester sekarang ni. Tu je nak bagitau. hehee
hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah