Pages

Cari apa der ?

Saturday, 21 December 2013

Baju murah, kualiti bagus

Assalamulaikum,

Anda, anda dan anda suka shopping online ? cari baju murah dan fabrik berkualiti ? pergi terjah instagram MerahisqueStore. Online shop ni masih bertatih lagi. Insyallah di hari yang mendatang akan diupdate baju baru dan fresh. Insyallah

          Semeter baru bermula sekarang ni. Sebagai pelajar, jadual pelajar kembali busy. Lagi-lagi bila cuti sem, banyak assignment menunggu iolls. Tinggal nak kusutkan kepala dengan segala assignment ni. Dalam masa sibuk pun kita sempat lagi nak berniaga. Punca rezeki ada kat mana-mana je kan, tinggal berusaha nak mendapatkannya. Dah dapat, jangan tak ingat untuk bersyukur pula. Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh whatsapp owner online shop: 0197503390


p/s: Gua dengar rumours, owner MerahisqueStore ni cantik melecun. 

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah