Pages

Cari apa der ?

Tuesday, 4 February 2014

Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2014


Assalamualaikum,

Rasanya ni kali pertama join segmen bloglist. Hehee. Hangpa semua jom lah join sekali. Senang je syara-syaratnya. Kau taip-taip sikit, ehh dah siap. Lepas tu post entry dan backlink pada empunya segmen tu. 




          Blog gua takde lah hebat persis blogger Asia di luar sana, tapi gua cuba lah berkongsi ilmu. Selain tu boleh lah kita singgah menyinggah. Ye dok ? Segmen ni berakhir pada 3 Mac 2014, 11 malam.


p/s: Jangan lupa #SBB2014  





Comments
5 Comments

5 pembaca TERHEBAT !:

  1. salam.. terima kasih ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai peserta... nanti boleh la blogwalking ye.. eratkan ukhwah diantara kita semua...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. Hi,Cik Ulat datang dari Segmen yang sama :P

    http://siulatpinknikki-siulatputput.blogspot.com/2014/02/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  3. Salam, Nad singgah dari segmen yang sama :) All the best^^ Link sini :)

    ReplyDelete
  4. jemput join ye :)

    http://myimpian11.blogspot.com/2014/02/segmen-blogwalking-beramai-ramai.html

    ReplyDelete
  5. salam ukhuwah .jmput bw sini yee :)

    http://ku-muslimah-biasa.blogspot.com/2014/02/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah_11.html

    ReplyDelete

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah