Pages

Cari apa der ?

Monday, 3 February 2014

Sepetang Bersama Blogger & Yeo's 2014


Assalamualaikum,

Hangpa pernah dengar pasai SBB ? Gua pertama kali dengar. Sebelum ni tak pernah tau pun. SBB ialah Sepetang Bersama Blogger 2014. Katanya tahun lepas ada buat, tapi gua memang tak tahu apa-apa lah. Tak tau pula wujud atau salah aku sebab jarang buka blog. Hehh.


         
Tarikh: 8 Mac 2014 (Sabtu)
Masa: 10:00 pagi – 5:30 petang
Tempat: Saloma Bistro, Jalan Ampang, Kuala Lumpur
         
          Gua tau pasal event ni pun dari blog Kak Mia. Jadi gua nak habaq pada hangpa yang tak tau lagi tu. ada cabutan bertuah, hadiah menarik untuk dimenangi dan gerai jualan kat situ nanti. Majlis ni bertujuan mengumpulkan bloger-bloger Asia Tenggara dari Malaysia, Brunei, Indonesia dan mungkin negara-negara yang lain juga. Penaja utama bagi acara ni ialah Yeo’s Malaysia. Barisan gajet untuk dimenangi seperti iPhone 5s, iPad mini, Garmin Navigation System dan banyak lagi lah. Selain itu terdapat panel-panel blogger seperti Redmummy, Ben Ashaari, Shafie Bustan dan Zarul.

p/s: Gua rasa macam nak join. Siapa nak jadi teman gua ?

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah