Pages

Cari apa der ?

Sunday, 20 April 2014

Review: Instabright Skincare


Assalamualaikum,

Korang guna produk apa ? Berkesan tak ? Kenapa aku nak tau. Hmm sebab aku nak kongsi review produk yang aku guna. Serius berkesan gila. Nampak perubahan beb. Eksited gila ni

          Lagipun produk ni ramai dah guna dan most of it is positive feedback. Sudah pastinya produk ni halal beb. Kalau takde KKM berani pula aku nak pakai. Bahan-bahan dalam produk ni semua organik. Pengasas produk ni adik kepada penyanyi Forteen, Ariz Lufias. Abangnya pun guna Instabright Skincare chuolls. Begitu juga iolls. Kalau setakat cakap takde bukti pun tak guna juga kan.

          So here it is, perubahan muka iolls tahun 2012 dan 2014. Dulu muka kusam dan rasa kering, now muka moisture gituww. Serius tak percaya dengan apa yang dah jadi. Padahal masa tu baru guna tiga minggu dah nampak perubahan. Paling penting orang nampak perubahan muka kita. Siapa lagi kalau bukan ibu dan classmates. Selalu jumpa hari-hari, memang perasan lah.

          Dia ni dah banyak ejen seluruh Malaysia termasuk Singapura, kalau berminat pi follow instagram Maisha House


p/s: Ada produk penjagaan tangan dan badan sekali tau

0 pembaca TERHEBAT !:

Post a Comment

komen anda sangat dihargai :)

hak milik sepenuhnya nur ainatul mardhiah